Kärnkraft Joakim Lamotte

Byt elavtal och stötta Joakim Lamotte i thaiboxnings-fighten den 16:e november!

Den 19:e november möts Lamotte och Victor de Almeida för att gå en match i thaiboxning. Motståndaren är känd från Youtubekanalen "Dialogiskt" och man kan säga att de Almeida på sätt och vis representerar förorten.

Självklart har styrelsen i Svensk Kärnkraft AB beslutat att återigen sponsra Lamotte. Denna gång blir det inte en staty framför LO-borgen, men väl en rejält slant till slagskämpen och ursnygga t-shirts och merchandise inför kändismatchen!

Sverigevännerna mot förorten. Göteborg mot Stockholm. Arga videoklipp från bilen och "lagt ord ligger". En folkfest med svett, testosteron och lösa tänder.

Hjälp oss stötta Joakim Lamotte och samtidigt motarbeta Miljöpartiet, vindkraftverk och andra fiender! Byt elbolag genom att fylla i dina uppgifter nedan. På köpet får du en fräck t-shirt av oss!

Ingen bindningstid, inga dolda avgifter.

Bunden i ett avtal? Inga problem, skriv upp dig hos oss - vi sköter resten

Läs mer
Privatkund
Företag
Kunduppgifter
Adress
Gå vidare

Välj hur du vill gå vidare med din beställning:

Klicka här så ringer vi upp dig inom kort för att hjälpa till med de sista uppgifterna.
Klicka här om du har en el-faktura i närheten och själv vill fylla i uppgifter.
Anläggningsuppgifter
Du hittar ditt områdes-ID på din faktura. Den anges med tre bokstäver.
Detta är de unika siffrorna som identifierar din elmätare. Även detta hittar du på din faktura.
Avtalsstart
Du kan ange valfritt datum, men tänk på att flytt endast kan ske vid månadsskiften och vi behöver din anmälan minst två veckor innan vi kan flytta över dig. Kontrollera även att du inte riskerar eventuella brytavgifter hos din nuvarande elleverantör.
Välj avtal
Vi rekommenderar timpris då det ger dig möjligheter att sänka din elkostnad. Månadspris erbjuds under förutsättning att din nätägare tillåter sådan avräkningsmetod. För mer information vänligen kontakta oss på 010-1014020

High energy! Teckna dig för en strålande affär!

Det är busenkelt att byta till Svensk Kärnkraft. Med din nuvarande elräkning till hands fyller du bara i uppgifterna så sköter vi resten!

Bli kund idag