04, maj
Vi välkomnar Vattenfalls kunder till vårt elbolag

Statliga energijätten Vattenfalls presschef Natalie Sial meddelar att på Twitter att hon besväras av sverigedemokrater och högermänniskor. Därför erbjuder Svensk Kärnkraft att ta över den kategorin kunder, en kundgrupp vi är specialiserade på.

None
21, feb
Därför står Lamotte-statyn utanför LO-borgen

En staty av Joakim Lamotte iförd skyddsväst och med en dammsugare över axeln står uppstäld utanför LO-borgen i centrala Stockholm. – Kostnaden för elektricitet har kommit att bli en klassfråga, det vill jag påminna LO om, säger statyns upphovsman Chang Frick.

None
13, sep
Norsk vattenkraft påverkar svenska elpriser

Nu ökar elpriserna och framför allt volatiliteten på elmarknaden. Vattenkraften i södra Norge och reducerad överföringskapacitet till Sverige är två faktorer som spelar in.

None
04, maj
Fortsatt mycket låga elpriser

Både väder och coronaviruset pressar fortsatt elpriserna nedåt. Och än syns inga tecken på att priserna kommer vända uppåt.

None
01, apr
Den här dosan garanterar ren elektricitet

Genom en specialutvecklad dosa kan du nu filtrera bort elkraft som kommer från andra energislag än kärnkraft. Dosan bygger på teknik från jordfelsbrytare, men har kalibrerats om för att detektera elektroner från såväl vind- som solkraft.

None

High energy! Teckna dig för en strålande affär!

Det är busenkelt att byta till Svensk Kärnkraft. Med din nuvarande elräkning till hands fyller du bara i uppgifterna så sköter vi resten!

Bli kund idag