Vi gör svensk elproduktion trygg igen!

Sveriges elnät går runt på små marginaler. När kärnkraftverk stängs ner i förtid måste elkraften hämtas från andra håll i landet, men det finns begränsningar i elnätet.

I södra Sverige har elintensiv industri problem att etableras. Experter varnar att en liknande situation är på väg i Stockholm. Några befarar att en riktig kall vinter redan nu kan leda till att områden i Sverige tvingas bli utan elkraft vissa tider på dygnet.

Dessutom riskerar elpriset bli omänskligt högt när det råder elbrist.

Så kan vi inte ha det. Elkraft är en basvara som alla i samhället behöver, oavsett om du är ensamstående i en liten etta i storstan eller om du driver ett stålverk i en bruksort. Och skulle inte elkraften räcka till är konsekvenserna extremt allvarliga.

Detta är vårt tyngsta argument för att fortsätta driften av befintliga kärnkraftverk. Och givetvis vill vi bygga nya moderna och pålitliga anläggningar i framtiden.

Vårt erbjudande

Vårt bästa pris till alla

Solidariskt och rättvist

Ingen bindningstid

Du är alltid fri som en fågel.

100% Svensk kärnkraft

Du vet vad du får

Trygghet

Ej beroende av sol eller vind

Miljövänligt

Lika fossilfritt som vindkraft

Överskottet på din elräkning gör skillnad

"När du blir kund hjälper du oss att göra hela Sveriges elförsörjning trygg igen."

Avvecklingen av svenska kärnkraftverk beror på politiska beslut. Det går trender i politik och de senaste åren har det varit mer opportunt att främja andra energislag som sol och vind. De är miljövänliga, men de fungerar inte när det är mörkt eller vindstilla.

Dessa olyckliga politiska beslut får stora konsekvenser för samhället. I slutändan är det du som drabbas om du bli utan ström när du som mest behöver den.

Bakom Svensk Kärnkraft AB står några av Sveriges vassaste opinionsbildare. Det är människor som är proffs på att påverka politiken. Vi gör det genom att informera allmänheten och sätta press på hela det politiska spektrat.

Det är två saker vi nu har fokus på. Det ena är att inga mer fungerande kärnkraftverk ska stängas ner. Det andra är att möjliggöra byggnation av nya, moderna kärnkraftverk.

Därför går inte våra kunders överskott på elräkningen till några hippa medvetna reklamkampanjer som framställer oss som något vi inte är. Tvärtom, vi är precis vad vi heter.

Istället gör vi allt vi kan för att du och resten av Sverige ska kunna vara säker på att elkraft levereras till alla – även imorgon. När du blir kund hjälper du oss att göra hela Sveriges elförsörjning trygg igen.

Bli kund idag och hjälp oss skapa opinion kring kärnkraft i Sverige!

Att hela Sverige får billigare och fossilfri el följer med på köpet.

High energy! Teckna dig för en strålande affär!

Det är busenkelt att byta till Svensk Kärnkraft. Med din nuvarande elräkning till hands fyller du bara i uppgifterna så sköter vi resten!

Bli kund idag